Imprimeix

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

Unes de les receptes més demanada i aplaudida al nostre restaurant és sens dubte la beixamel de ceps.

Ingredients

En una paella d'uns 28 cmts comencem a confitar la ceba, ben caramel·litzada. Un cop la tinguem ben marró l'hi afegim els ceps a trossos. És molt important per que la beixamel ens quedi be, que confitem lentament els ceps, fins que comencin a desfer-se. Si cal podem afegir-hi una mica d'aigua per que no s'ens enganxin. Per aquest pas podem estar 30 minuts confitant els ceps.

Un cop fet aquest pas hi afegim els xampinyons tallats a làmines i ho deixem coure ben be 20 minuts més. Ho tindrem llest quant els tacos de ceps es desfacin amb els dits i el xampinyons ben cuits.

Mentres en una altre pot escalfem 3/4 parts de la llet amb una cullereta de sal i mitja de pebre i l'escalfem (compte que no bulli !!!). Si fem servir ceps deshidratats en aquest punt hi afegim a la llet els ceps tallats a trocets petits i els infosionem.

Un cop tinguem els bolets i la seba ben confitat, ho posem dins del pot on tenim la llet calenta.

En la paella on hem confitat ceps, champinyons i la ceba. Hi desfem la mantega i afegim la farina sense parar de remou-re. Hem de coure la farina durnat uns 7 minuts fins que no faci olor a farina crua.

Cuan tinguem la farina cuita, hi hem d'afegim la 1/4 part de llet que hem reservat.

Apartir d'aquí es tracte de anar posant la llet calenta que tenim al pot amb el confitat de ceps i sense parar de remanar ho portem a ebullició. Amb un parell de minuts que faci xup-xup, ja n'hi ha prou. Per acabar ho pasem tot pel batedor de braç i ja tindrem la beixamel feta.

Apa-l'hi ja ens comentareu com ha sortit !!!!

Alberg Vall Fosca 098.JPG Alberg Vall Fosca 109.JPG Alberg Vall Fosca 160.JPG

Alberg Vall Fosca 198.JPG Alberg Vall Fosca 212.JPG Alberg Vall Fosca 217.JPG

Alberg Vall Fosca 225.JPG Alberg Vall Fosca 235.JPG Alberg Vall Fosca Civet de Senglar.JPG